Motion og sundhed

Selvtræning i Skåde

senior kvinde træner på træningsmaskine

Ønsker du at vedligeholde din fysik, kondition og muskelstyrke? Vi har gjort det nemt for dig, da vi, sammen med Aarhus Kommune, giver dig muligheden for at træne i dit lokalområde.

FOF Aarhus og Lokalcenter Skåde har indgået et samarbejde, der giver dig gode muligheder for at træne nær dig, når du har tid.

Du får adgang til træningsmaskiner i lokalcenterets træningslokale, og du introduceres til maskinerne, så du undgår skader (læs mere om introduktionen nedenfor).

Læs mere


I medlemskabet får du, udover muligheden for at træne i lokalcenterets træningslokale, grundig introduktion til maskinerne, vejledning tilpasset dine behov, opfølgning på dit træningsprogram og to årlige workshops inden for træningsrelaterede emner.

Ved indgangen til træningslokalerne vil der være opslag, hvor du har mulighed for at se:
• Ledige tider for selvtræning
• Datoer for introduktion og vejledning
• Praktisk information om workshops og andet
Via mail vil vi sende nyhedsinformation ud til vores medlemmer.

Bemærk: Når du har tilmeldt dig selvtræning, vil du i løbet af få dage modtage en kvittering for betaling fra FOF Aarhus. På denne kvittering vil du blive oplyst navn og telefonnr. på selvtrænerinstruktøren, som du kan kontakte for en aftale om introduktion til maskinerne.

Vigtigt om ansvar: Vi gør opmærksom på, at selvtræning foregår på eget ansvar. Det er op til den enkelte eventuelt at tegne en privat ulykkesforsikring ved eget forsikringsselskab.

Periode: ​Den nuværende sæson gælder til og med den 31/1-19. Derefter skal du tilmelde og betale igen, hvis du fortsat vil gå til selvtræning. 

Download folderen om selvtræning

Holdoversigt
Hold Nr.   Pris
5704
Se mere - klik på info
Kr. 200