Musik og sang

Drømmer du om at kunne spille guitar, få en fantastisk sangstemme eller synge i kor i Aarhus? 

Hos FOF Aarhus kan du udfolde dit talent og opleve glæden ved musik. Vi har et væld af kurser inden for musik og sang, så om det er sangundervisning, kor, trommer, guitarundervisning eller andet, som har fanget din interesse, vil du finde det her. 

Sangundervisning og kor

Lær at synge, eller oplev glæden ved at synge sammen med andre i et kor. Du lærer at blive fortrolig med din stemme gennem intensiv sangundervisning eller i et kor i Aarhus. Med undervisning i sang er det den individuelle stemme, som er i fokus, mens vi i vores kor fokuserer mere på den fælles klang og flerstemmighed. 

Læs mere


Musik og rytmik for børn og forældre

På vores musik og rytmikhold arbejder vi med sang, musik og bevægelse. Vi synger, klapper, danser og bruger vores fantasi. Musik og rytmik er et forløb, hvor der arbejdes med dit barns motorik i et musikalsk univers. 

Lær at spille på musikinstrumenter

Vi har undervisning i guitar, klaver, keyboard, harmonika, strygere, blæsere og flere andre instrumenter, og vi tilbyder musikkurser på forskellige niveauer, så uanset om du er begynder, let øvet eller meget trænet, så har vi et kursus, der passer til dig. 

Prøvetimer

Inden for både sangundervisning og guitarundervisning har vi indført prøvetimer før sæsonstart som en hjælp til at finde det helt rigtige niveau. Se tider og datoer, og tilmeld dig prøvetimer i "Sang- og stemmetræning" og "Guitar".

Til en prøvetime i klaver kan du få afklaret, om klaverundervisning er noget for dig, før du melder dig til en hel sæson: Prøvetime i klaver


Læs om vores sang- og kor-underviser Birgitte Mortensen 

MUSIK OG SANG

MUSIKUNDERVISNING

Vi har undervisning i guitar, klaver, trommer, keyboard og meget, meget mere.
Billede af børn til Musik og rytmik ved FOF Aarhus
MUSIK OG RYTMIK

RYTMIK FOR BØRN OG VOKSNE

Dit barn får bedre motorik gennem leg, sang og dans
MUSIK OG SANG

SAMMENSPIL

Oplev glæden ved at spille sammen i band eller i et orkester.
MUSIK OG SANG

KOR OG SANGUNDERVISNING

Syng dig glad, med individuel undervisning eller i et kor.
MUSIKUNDERVISNING

NODER OG HØRELÆRE

Få kendskab til akkordopbygning og bliv bekendt med dur og mol klange og nodeintervaller.