Musik og sang

Blæsere

billede af blæseinstrumenter - undervisning

FOF Aarhus tilbyder kompetent undervisning i blæseinstrumenter

Drømmer du om at lære at spille på et blæseinstrument, så har vi et hold, der passer dig - uanset om du er begynder eller øvet. Vores dygtige undervisere kan hjælpe dig i gang med at spille tværfløjte, klarinet eller saxofon. Er du øvet, og har du erfaring med et blæseinstrument, så kan vores undervisning hjælpe dig til at blive endnu bedre. Vi har specielt mange niveauer inden for saxofonundervisning men tilbyder også kompetent klarinet- og tværfløjteundervisning. 

Læs meget mere om vores undervisning i saxofon, klarinet og tværfløjte under hvert enkelt hold, eller kontakt FOF Aarhus for yderligere vejledning, om hvilket niveau du skal tilmelde dig.

Praktisk information om vores tværfløjte-, saxofon- og klarinetundervisning

Lær at spille klarinet og tværfløjte i Aarhus
På FOF Aarhus' hold for klarinetundervisning og tværfløjteundervisning øver både begyndere og de mere øvede sammen i en slags workshop, hvor den enkeltes undervisning tilrettelægges individuelt. Derfor vil nogle af deltagerne arbejde med elementær blæseteknik, mens de mere øvede arbejder med klarinetten eller tværfløjtens fulde register. 

Få Inspirerende saxofonundervisning 
Vores saxofonundervisning i Aarhus består derimod af flere forskellige hold, hvor holdenes sammensætning tager udgangspunkt i deltagernes erfaringer med en saxofon. Begyndere starter eksempelvis med blæseteknik på en saxofon og nodelæsning, mens de meget øvede arbejder med flerstemmige arrangementer og forskellige rytmiske genrer.