Musik og sang

Guitar / ukulele

billedfrise med ukulele- og guitarspiller

Lær at spille guitar eller ukulele i Aarhus

Går du med en guitarist i maven, så kan du med FOF Aarhus' guitarundervisning i Aarhus få hjælp til at finde din helt egen lyd. Du kan lære at spille akkorder, lave fingerspil, læse noder – og hvem ved - give en solo på din el-guitar der er en stadionkoncert værdig. Guitarundervisningen i Aarhus er både for begyndere, øvede og erfarne guitarister, hvad enten du er ung eller ældre. Som noget nyt udbyder vi også undervisning i ukulele. 

Tilmeld dig guitarundervisning allerede i dag

Læs meget mere om de forskellige niveauer, hold og tilbud her på siden, og find et hold, der matcher dine behov.

Mere om guitarundervisning i Aarhus

Find et niveau, som passer til dig
Med guitarundervisning i Aarhus har du et væld af muligheder, som passer til dit niveau. Vi kan tilbyde guitar for begyndere, som primært tager udgangspunkt i de helt grundlæggende akkorder. Kan du lidt mere end det, kan du starte på enten 'Guitar for let øvede' eller 'Guitar for mellem øvede', hvor sværhedsgraden øges. På 'Guitar for øvede' arbejder vi desuden med fingerspil og improvisation.

Undervisningen tilrettelægges af vores dygtige musiklærere, der kan lære dig alt fra simple akkorder til fingerspil i forskellige stilarter.

Prøvetimer i guitar

Er du i tvivl om, hvilken guitarundervisning i Aarhus du skal vælge, kan du naturligvis få vejledning af vores erfarne undervisere ved en prøvetime. Vi afholder prøvetimer før sæsonstart. Medbring selv akustisk guitar til timen.

Tilmeld dig prøvetime i guitar her

SANG & STEMMETRÆNING

ELSKER DU AT SYNGE?

Eller vil du gerne blive bedre til det? Find et sang- eller korhold hos FOF Aarhus. Vi har et til dig - uanset alder og niveau
GUITAR

Nikolaj Bugge

For Nikolaj er guitarspil ikke kun at kunne de tekniske griffs og læse noder - det handler også om at mærke, hvad musikken vækker i en som menneske