Sprog og kommunikation

Sprog udvider din verden

Udvid din verden på et sprogkursus i Aarhus. Du har mulighed for at lære alt fra thai, japansk, kinesisk, arabisk, russisk, tysk, engelsk, spansk, italiensk og mange flere sprog. Du finder sprogkurser på mange niveauer, så uanset om du er på basis-, mellem- eller højt niveau, så finder du dit sprogkursus hos FOF Aarhus. Vi tilbyder også individuelle sprog- og erhvervskurser, og vi har et samarbejde med det engelske Cambridge-English, det tyske Goethe-institut, Institut Français (DELF/DALF) og det italienske Università per Stranieri di Perugia (CELI).

Læs mere

Dansk og matematik

Du har også mulighed for at tilmelde dig kurser i matematik og dansk, hvor du får finpudset reglerne og får strammet helt op på den danske grammatik. Det er gratis at deltage på kurserne, og vi har gode erfaringer med at flere journaliststuderende består deres prøver med bravour efter et kursus i dansk hos FOF Aarhus.  

IT og kommunikation

FOF Aarhus udbyder kurser, der ruster dig til den digitale verden. Tilmeld dig et Adobe-kursus og få styr på det grafiske, eller lær mere om SEO, de sociale medier eller internettet generelt. Du kan også tilmelde dig et af vores skrivekurser, der sætter fokus på den gode formidling.

Læs om designer og underviser i syning, Dorit Thomsen her
Læs om designer og underviser i syning, Dorit Thomsen her
SPROG OG KOMMUNIKATION

SPROGKURSER

Sproget udvider din verden. Lige nu har vi ca. 20 forskellige sprog ved FOF Aarhus
FVU

FVU DANSK OG MATEMATIK

Bliv bedre til stavning, læsning og grammatik, eller få styr på matematikken.
Sprog og kommunikation

BOGFØRING OG REGNSKAB

Bliv en haj til bogføring, og tag den økonomiske styring
KOMMUNIKATION

IT-UNDERVISNING

Bliv fortrolig med de digitale redskaber