Sprog og kommunikation

Dansk og matematik

billede af danskundervisning

Gratis danskundervisning og matematikundervisning 

Er du interesseret i gratis danskundervisning i Aarhus, hvor du kan blive bedre til stavning, læsning og grammatik, eller er du mere til gratis kurser i matematik? FOF Aarhus tilbyder gratis Forberedende Voksen Undervisning (FVU) til alle, som er usikre på stavning, læsning eller blot ønsker at blive bedre. FOF Aarhus' gratis danskundervisning starter med en test, så vi kan finde dit niveau. 

Du arbejder med stavning, læsning og den skriftlige fremstilling.
FVU-undervisning er inddelt i fire trin, så du får danskundervisning til dit personlige behov. 

Læs mere

Dansk for ordblinde
FOF Aarhus tilbyder også gratis undervisning for ordblinde i Aarhus, hvor der blandt andet arbejdes med læsevanskeligheder. Vores kurser for ordblinde starter med en test, som viser, hvordan og hvad vi skal fokusere på i undervisningen. Testen for ordblinde aftales individuelt. 

FVU-dansk og matematik på virksomheder 
FOF Aarhus tilbyder også kurser i dansk og matematik til medarbejdere på større eller mindre virksomheder, - på arbejdspladsen eller i FOF Aarhus' kursuscenter. Tilbuddet giver jer som virksomhed mulighed for at dygtiggøre medarbejdere til nuværende og fremtidige opgaver. 

Praktiske informationer

Testen for ordblinde vil bl.a. vise: Hvilke mål du skal arbejde hen imod Hvor mange timers undervisning, du bør have Om du, som ordblind, bør have ene-undervisning. 

FVU-Matematik i Aarhus 
Du kan desuden vælge et FVU-matematik kursus, hvor du får hjælp til at klare hverdagssituationerne. Kurserne tager afsæt i en matematikprøve, som afdækker dine behov og ønsker. Vi aftaler dato og tider for prøven i FVU-matematik efter behov. 

Hvad du får ud af FVU-undervisning i FOF
Med vores gratis FVU-danskundervisning og matematik vil du gennem opgaver forbedre stavning, læsning og få større sikkerhed med de matematiske formler. Efter et FVU-kursus i Aarhus vil du kunne hjælpe dine børn med skolematematik og lære endnu mere dansk, som vil gavne dig i hverdagen. Vi starter alle vores kurser med en FVU-test, så undervisningen kan tilrettelægges efter behov og ønsker. 

Tilmeld dig et af vores FVU-kurser allerede i dag og kom i gang med danskundervisning eller matematik, som del af den forberedende voksenundervisning. Du kan allerede nu kontakte FOF Aarhus og bestille tid til en test for ordblinde, så vi kan finde det rette kursus for dig. 

Vejledning og tilmelding 
Lone Husted Kristensen, FOF Aarhus Tlf.: 8612 2955.


FVU DANSK OG MATEMATIK

DANSK FOR ORDBLINDE

Er du ordblind og vil blive bedre til at læse, stave og skrive, så har FOF Aarhus et GRATIS kursus til dig.
Billede af Inge Bergland, danskunderviser ved FOF Aarhus
FVU DANSK OG MATEMATIK

FVU-DANSK TEST

Der er obligatorisk test og vejledningssamtale - se mere.
FVU DANSK OG MATEMATIK

FVU DANSK

FVU-læsning er et GRATIS tilbud til alle, som ønsker at blive bedre til at læse, stave og skrive dansk.
FVU DANSK OG MATEMATIK

KOMMAKURSER

Hvor skal kommaet sættes? Få tips og tricks til at sætte kommaet korrekt!
FVU DANSK OG MATEMATIK

FVU-MATEMATIK TEST

Der er obligatorisk test - se mere.
FVU DANSK OG MATEMATIK

FVU MATEMATIK

Tag på et GRATIS kursus i matematik og bliv bedre til at regne og forstå de tal du bruger i hverdagen.