Sprog og kommunikation

IT

Hos FOF Aarhus kan du blive fortrolig med din PC og Mac eller få styr på SEO og lære om 3D printere

FOF Aarhus tilbyder IT-undervisning i udvikling af hjemmesider, i SEO, Microsoft Word, Photoshop og InDesign. Vi udbyder også kurser i Aarhus, hvor Mac, iPad og iPhone er på programmet. Vi har kurser på flere niveauer - fra IT for begyndere til kursus i Microsoft Office som Word eller Powerpoint. Som noget nyt kan du også få et kursus i brug af en 3D-printer.

Læs mere

Apple og Adobe
Hos FOF Aarhus kan du få IT-begynderkurser i brug af dine Apple-produkter, iPad, iPhone og Mac. Er du mere erfaren, og vil du udvikle dine grafiske evner, eller søger du efteruddannelse med IT, kan et InDesign-kursus eller et Photoshop-kursus måske være noget for dig. 

Med vores IT-kurser kan du udvikle dine evner, hvad enten du er begynder eller rutineret. Du vil blive mere sikker med internet og e-mail, designe kreative ting på din PC eller Mac og blive attraktiv med efteruddannelse i regnskab og Adobe-programmer.

Læs mere om de enkelte IT-kurser, og tilmeld dig allerede i dag, så du kan sikre dig en plads på et af vores mange spændende hold.        

IT-UNDERVISNING

APPLE

Få introduktion til din Mac, iPad og iPhone, og få det fulde udbytte af dit produkt.
IT-UNDERVISNING

HJEMMESIDER OG SEO

Udvid din viden og gør dig attraktiv på jobmarkedet
IT-UNDERVISNING

IT OG 3D-PRINTER M.M.

Lær at bruge Windows 10, programmere med Java, print i 3-D, m.m.
IT OG KOMMUNIKATION

DRONESKOLEN

Tag et dronecertifikat hos FOF Aarhus og bliv autoriseret dronepilot.