Sprog og kommunikation

Apple

billedfrise af it-brugere som anvender apple-produkter

Er du til Apple? Så find et Apple-kursus, der passer til dine behov

Når først du har haft et Apple-produkt, så får du aldrig andet, mener mange. Hos FOF Aarhus tilbyder vi forskellige Apple-kurser, hvor du kan få introduktion til din Mac, iPad og iPhone, så du kan få det fulde udbytte af dit lækre produkt. Er du mere erfaren, har vi også Apple-kurser, der går i dybden med, hvad du kan bruge din Mac, iPhone eller iPad til.

Læs mere om vores forskellige Apple-kurser, eller tilmeld dig et kursus med det samme

Tag på iPhone-kurser i Aarhus

Vil du gerne blive bedre til at bruge din iPhone eller få mere styr på, hvad den kan, så har vi kurser for både begyndere og øvede. Du lærer bl.a. om nye og spændende apps og om indstillinger, der gør brugen af din iPhone mere optimal.

Bliv fortrolig med din iPad på lærerige iPad-kurser

På vores iPad-kurser i Aarhus lærer du alt om de grundlæggende funktioner på din iPad, som fx knapper, mail, download af apps osv. samt andre gode tips. Vi tilbyder iPad-kurser både for begyndere og mere øvede.

Få gode råd og hjælp til Mac

Med et Mac-kursus hos FOF Aarhus får du – hvad enten du er begynder eller erfaren– undervisning i, hvordan du bruger din Mac. Gennem opgaver og oplæg bliver du klogere på bl.a. organisering af billeder og filer, programmer som iWork og iPhoto, kalenderstyring og meget mere.