Sprog

DELF: Alment fransk (B1)

Billede af et fransk gadeskilt fra Champs-Élysées

Du taler og forstår fransk på et rimeligt niveau, men vil gerne blive bedre til at formulere dig mundtligt og skriftligt. Du har fx haft fransk i gymnasiet på minimum A-niveau eller går på 1. år på en sproglig BA-uddannelse og føler behov for at opgradere dit franske niveau. 

På kurset klæder vi dig sprogligt og grammatisk på, så du kan klare dig i de fleste almindelige, dagligdagssituationer (fx smalltalk) og håndtere uventede, mere komplicerede kommunikationssituationer (fx på rejser) på et forståeligt og enkelt, men efterhånden mere nuanceret fransk. Samtidig får du indsigt i kulturen og det franske samfund. Undervisningen foregår på fransk.

Læs mere

DELF består af 4 selvstændige diplomer, svarende til de 4 første niveauer (A1, A2, B1 og B2) i CECRL - også kaldet Den fælles europæiske referenceramme (CEFR).

DELF B1 eksamen dokumenterer gode sprogkundskaber, opfølgning på mere komplicerede emner, argumentation, meningsudveksling og evnen til at tackle de besværlige og/eller uforudsete hverdagsproblemer. 

Forudsætninger: Minimum fransk svarende til et godt dansk A-niveau fra fx gymnasiet eller til A2-niveau på CEFR-skalaen.

Fordele: Et DELF B1-diplom er internationalt anerkendt og dokumenterer, at man behersker fransk på B1-niveau. I forhold til internationale virksomheder er dette en fordel i en jobsøgnings- eller lønforhandlingssituation og ved forhandling om nye ansvarsområder. I forhold til universitetsverdenen er dette en fordel, hvis man som Erasmus-studerende ønsker et semesters udvekslingsophold på et fransktalende universitet, der kræver B1-niveau – eller hvis man har behov for at forbedre franskkundskaberne i forhold til det valgte studie; for frankofile generelt er fordelen glæden ved at opnå et bevis på de kompetencer, man har brugt energi og tid på at opnå.

Undervisningsmateriale:
Le nouvel édito B1 (méthode de français + cahier d’exercices). Undervisningsmaterialer er ikke inkl. i prisen. 

Bøgerne kan købes i hos Geneviève Munck International Book Service, Klostergade 33, 1., 8000 Aarhus, eller i Den Franske Bogcafé, Fiolstræde 16, 1171 Kbh. K.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
1696
tor 25-10-18 16:45
Søndergade 74
Liselotte Kruse
40 lekt.
Kr. 2790