Sprog

DELF: Alment fransk (B1) - eksamensforberedelse

DELF B1 eksamen dokumenterer gode almene sprogkundskaber.

Diplomet beviser, at du fx kan argumentere og følge op på mere komplicerede emner, kan indgå i en meningsudveksling og helt generelt kan tackle besværlige og/eller uforudsete hverdagsproblemer.

Dette korte, eksamensforberedende kursus fokuserer hovedsagelig på eksamensteknik, og deltagelse forudsætter derfor, at du ved kursets start i et vist omfang har det fornødne sproglige niveau til at bestå eksamen.

Kurset fokuserer på dagligdags – alment – fransk, og undervisningen foregår på fransk. 

Din baggrund kan fx være et godt A-niveau i fransk fra gymnasiet eller et eller to år på en BA-uddannelse i fransk.

Vi anbefaler, at du tager vores gratis vejledende onlinetest i fransk, før du tilmelder dig.

Læs mere

DELF består af 4 selvstændige diplomer, svarende til de 4 første niveauer (A1, A2, B1 og B2) i CECRL, også kaldet Den fælles europæiske referenceramme (CEFR).

Fordele ved et DELF B1-diplom: 
Du får et internationalt anerkendt diplom, som du med fordel kan bruge i forbindelse med fx jobsøgning, studieophold ved et fransktalende universitet, eller hvis du står foran at skulle forhandle om løn eller nye arbejds- og ansvarsområder.
Er man blot glad for det franske sprog, kan fordelen være den tilfredsstillelse, man får ved at få et bevis på de kompetencer, man har brugt energi og tid på at opnå.

Undervisningsmateriale:
Le nouvel édito B1 (méthode de français + cahier d’exercices).

Bemærk: På dette korte, eksamensforberedende kursusforløb starter undervisningen ved kapitel 5 (Unité 5) i bogen (Unité 1-4 er således selvstudie).

Undervisningsmaterialer er ikke inkluderet i prisen.

Bøgerne kan købes i hos Geneviève Munck International Book Service, Klostergade 33, 1., 8000 Aarhus, eller i Den Franske Bogcafé, Fiolstræde 16, 1171 Kbh. K.