Sprog

Spansk 1a - fjernundervisning for begyndere (A1)

Du har lyst til at lære spansk, men har måske ikke mulighed for at møde op på et hold på en bestemt dag i ugen i en længere periode. Vi tilbyder derfor en mere fleksibel løsning til dig: Fjernundervisning i spansk hos FOF Aarhus.

Du skal blot have en mailadresse og være indstillet på at bruge ca. 2 timer pr. uge. Der vil dog også være 3 lørdage i forløbet, hvor hele holdet mødes med læreren (fysisk fremmøde).

På dette fjernundervisningsforløb for nybegyndere sætter vi fokus på grammatik, elementært ordforråd og en god og korrekt udtale.

Undervisningen består af online skriftlige og mundtlige aktiviteter baseret på Google-services og en række videomøder med læreren og andre kursister. Undervisningen og alle materialer er på dansk.

Datoerne for de 3 fysiske møder kan du se nedenfor. Vi opfordrer meget til, at du deltager i disse 3 lørdage, da vores erfaring siger, at de danner et grundlag for, at de efterfølgende online møder og gruppefora kommer til at fungere godt.

Har du spørgsmål, må du gerne kontakte underviseren for at høre mere om kurset. Se underviserens mailadresse i underviserprofilen nedenfor.

6-8 deltagere på holdet.