Sprog

Spansk 2 - fjernundervisning for fortsættere (A1)

Du vil gerne lære spansk, men du har måske ikke mulighed for at møde op på en bestemt dag i ugen i en længere periode. Til dig tilbyder vi en mere fleksibel kursusform: Spanskundervisning som delvis fjernundervisning hos FOF Aarhus.

Det eneste, du behøver, er en mailadresse og så skal du være indstillet på at bruge ca. 2 timer pr. uge. Der vil dog også være 3 lørdage i forløbet, hvor du mødes med læreren og resten af holdet (fysisk fremmøde).

Dette fjernundervisningsforløb er for dig, der har gået til spansk før og har et basalt ordforråd, kan lave enkle sætninger og kender til udtalen. Du ønsker at arbejde videre med sproget og gradvist blive bedre til at føre en samtale. Vi læser lette tekster for at opbygge et større ordforråd, og vi arbejder også med skriftlige/grammatiske øvelser.

Undervisningen består af online skriftlige og mundtlige aktiviteter baseret på Google-services og en række videomøder med læreren og andre kursister. Undervisningen og alle materialer er på dansk.

Du kan se datoerne for de 3 fysiske møder nedenfor. Vi opfordrer kraftigt til, at du deltager i disse 3 lørdage, da vores erfaring siger, at disse fællesdage danner grundlag for, at de efterfølgende virtuelle møder og gruppefora kommer til at fungere godt.

Har du spørgsmål, må du gerne kontakte underviseren for at høre mere om kurset. Se underviserens mailadresse i underviserprofilen nedenfor.

6-8 deltagere på holdet.