Sprog

Spansk uge

Intensiv uge for alle spansk-interesserede

Er du vild med Spanien og med det spanske sprog, og interesserer du dig for spansk kultur og historie? På dette kursus får du det hele! FOF gentager succesen fra sidste år og henter atter Spanien til Aarhus en uge i maj.  I en uge beskæftiger du dig kun med spansk sprog og spansksproget kultur – det giver et kæmpe løft til din mundtlige sprogfærdighed og din evne til at forstå det talte sprog. Du får 20 timers intensiv sprogundervisning og en række spændende foredrag om spansk kultur og historie. 

Forudsætning for at deltage: Mindst 2 års undervisning på f.eks. aftenskole. Undervisningen foregår på 3 forskellige niveauer. Vi opdeler deltagerne i niveauer den første dag, men du har mulighed for at skifte i løbet af de første dage, hvis du føler dig fejlplaceret. 

Undervisning alle ugens dage. Se kalender nedenfor.

Læs mere og download brochure

Alle undervisere har spansk som modersmål, og al undervisning foregår på spansk. Nogle af underviserne kommer direkte fra en meget velrenommeret sprogskole i Spanien og bringer et frisk pust fra Spanien med sig. Der er dog også tilknyttet en af FOF Aarhus´ egne spanskfødte lærere, så du altid vil kunne få en forklaring på dansk.

Prisen inkluderer undervisning, foredrag, undervisningsmaterialer, en let frokost mandag til torsdag (sandwich, salat el. lign. & kildevand/danskvand), og en festlig tapas-anretning (inkl. vin) om fredagen. Desuden kaffe/te/frugt/småkager i pauserne.

Download folder om Spansk uge 2019 her.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
1785
man 20-05-19 09:00
Fjordsgade Skole
Esther Cantón Serrano
25 lekt.
Kr. 2200