Foredrag og kultur

Christine Feldthaus: "Er du tilfreds med duften i bageriet?"

Billede af Christine Feldthaus

Trænger du til en humoristisk opsang midt i hverdagens hamsterhjul – med travlhed både på jobbet og i fritiden? Husker du at stoppe op og grine lidt af en verden, der forandrer sig konstant?
Og hvor du er i afvikling, hvis du ikke er i udvikling? Er det altid de andres skyld, at det ikke rigtigt kører for dig – eller kan du selv optimere din livs- og arbejdssituation, hvis du virkelig sætter alt ind på det?

Så kan du til dette foredrag få nogle skarpe bud fra frk. So F***ing Special på, hvordan du kan værdsætte livet mere og komme videre, hvis noget har sat sig på tværs i dit univers.

Læs mere 

Gennem mere end 25 års arbejde med forbrugere har Christine Feldthaus fået et stort indblik i, hvad der interesserer danskerne, og hvordan man kommunikerer med forskellige målgrupper.
Siden 2004 har hun arbejdet som selvstændig kommunikatør – som henholdsvis tv-vært, moderator og foredragsholder.
Hun har medvirket i en række programmer med fokus på danskerne og deres livsstil – f.eks. i Kender du typen, So F***ing Special, Klimaduks og Blærerøv, Lige i Skabet samt en række DR2 temalørdage og andre udvalgte programmer.

I øjeblikket er hun aktuel i DR2 serien Peitersen & Feldthaus sætter pris på – et indblik i udviklingslandes levevis – der er premiere på sæson 2 i februar 2019, hvor turen går til Bangladesh, Kirgisistan, Zanzibar, Peru og Iran.

Holdoversigt
Hold Nr. Afholdes Sted Foredragsholder   Pris
6901
ons 23-10-19 19:00
Katedralskolen
Christine Feldthaus
1 lekt.
Kr. 225