FVU-undervisning

For virksomheder

FVU for virksomheder: Et skub i den rigtige retning

Har du medarbejdere, der har mere end almindeligt svært ved digitale færdigheder, matematik eller at læse og skrive engelsk og dansk?

Så er tiden måske inde til, at du giver dem en håndsrækning, som kan styrke deres arbejdsindsats og komme dem til gode resten af livet. Med et gratis FVU-kursus kan du styrke dine medarbejderes faglige kompetencer, fastholde dem på arbejdsmarkedet og ruste dem til fremtidens krav.

Undervisningen er praksisnær og brancheorienteret. Det vil sige, at undervisningen understøtter de arbejdsopgaver og –funktioner, der findes på din arbejdsplads. Vores undervisere er kvalificerede inden for både hverdags- og arbejdsmarkedsdansk, og kan eksempelvis tilrettelægge undervisningen i forhold til bestemte fagtermer.

Undervisningen er gratis for virksomheden og medarbejderne. Det kan både foregå i eller uden for arbejdstiden.

Når medarbejdere går til FVU-engelsk, -digital, -dansk eller -matematik hos FOF Aarhus har du mulighed for at søge Statens Voksenuddannelsesstøtte (SVU), som erstatter løn, så de kan deltage i undervisningen i arbejdstiden. Vi er behjælpelige med at søge SVU.

FOF Aarhus samarbejder med Netværkslokomotivet omkring etablering af undervisning på virksomheder.

Vi kommer gerne ud til et uforpligtende møde.

Kontakt

For mere information og spørgsmål kontakt afdelingsleder Lone Husted Kristensen hos FOF Aarhus på
Telefon: 8612 2955
E-mail: lone@fof-aarhus.dk

For virksomheder

Dansk

FVU matematik undervisning
For virksomheder

Matematik

For virksomheder

Engelsk

For virksomheder

Digital