Kunst og fritid

Akryl - næsten begyndere

Billede af mand der maler et portræt

Kurset, der tager fat, hvor begynder-kurset slap. Kurset er beregnet for dig, der har deltaget på et begynderkursus og har lært noget om tekstur, om at blande farver og om komposition. Men du føler dig stadig lidt usikker, når det kommer til at bruge det lærte i praksis.

Læs mere

Du får hver gang en øvelse eller et oplæg. Det kan handle om at uddybe kendskabet til billedets mange virkemidler: farver, komposition, kontraster osv. Det kan også være introduktion til en ny teknik som overhead, fotooverføring og slagmetal. Eller gennemgang af en af "de store" malere, så vi sammen kan lure ham (eller hende) kunsten af. Men først og fremmest maler du dine egne billeder. Og mens du maler, går jeg rundt og vejleder. Selvom vi bruger mest tid på at male og lære, er det også vigtigt med den gensidige inspiration og samværet omkring vor fælles interesse: kunst.

Og så lidt praktisk til sidst: Vi maler IKKE med oliemaling Hvis du mister en mødegang, er der mulighed for at flexe med mine andre hold. Der er mulighed for at opbevare lærreder og maling på skolen.