Kunst og fritid

Syning, mode og design

Billedfrise med billeder fra undervisning i syning hos FOF Aarhus

Lær at sy dit eget tøj på sykurser i Aarhus 

Har du altid drømt om at komme i gang med at sy, men er i tvivl om hvordan? Så prøv et sykursus hos FOF Aarhus, hvor du lærer de grundlæggende teknikker inden for syning, og får inspiration til at lave egne designs. På et sykursus kan du lære at sy dit eget tøj, men også glæde familie og venner med fx en flot t-shirt eller festkjole – alt efter dit niveau. Børnetøj er bl.a. et hit at sy selv!

Læs meget mere om vores kurser i syning nedenfor, og find et sykursus, der matcher dine behov – og få muligheden for at skabe din helt egen personlige stil.

Læs mere om vores inspirerende sykurser

På et sykursus kan du fx lære om tilskæring, materialelære, mønsterbrug, og forskellige syteknikker. Du kan også lære at håndtere problematikker, som der kan dukke op i forbindelse med de modeller og mønstre, du arbejder med.
 
Gå på opdagelse i vores store udvalg af kurser i syning
Vi tilbyder mange forskellige sykurser. Lær fx at arbejde med forskellige materialer, hvor du kan sy alt lige fra bælter, tasker, veste og små ting til boligen. Vi tilbyder også et sykursus, hvor du lærer at håndtere din overlocker på den rigtige måde, så du fx kan sy rullesøm og ribkanter.
 
Praktisk info vedr. vores sykurser
Som kursist på et sykursus hos FOF Aarhus kan du få rabat i forskellige stofforretninger i Aarhus. Forhør dig ved tilmelding.

Billede af hænder der modellerer
KUNST OG FRITID

PRØV ET KURSUS I KERAMIK

Vi tilbyder bl.a. kurser med fokus på porcelæn, drejeteknikker og modellering
Billede af underviser Dorit Thomsen
ARTIKEL

Designer og underviser med håndværket i orden

Mød vores dygtige sy-underviser Dorit Thomsen som har mere end 25 års erfaring med syning og design.