Motion og sundhed

Mindfulness og meditation

Billede af yoga ved FOF

Bliv bedre til stresshåndtering med mindfulness og meditation i Aarhus

Vil du være bedre til stresshåndtering i hverdagen og lære at afspænde både krop og sind, så er et kursus i mindfulness og meditation hos FOF Aarhus lige noget for dig. På vores mindfulnesskurser fokuserer vi især på åndedræt, krop og enkelte yoga-øvelser, der kan give dig ro og energi på samme tid. Vi tilbyder både meditation- og mindfulnesskurser i Aarhus, som fortløbende undervisning og weekendkurser.

Læs mere om vores kurser i mindfulness og meditation

Meditation og mindfulness giver ro og nærvær i en travl hverdag

På vores kurser i meditation og mindfulness lærer du forskellige afspændingsteknikker, som øger dit nærvær i din hverdag. Du får også en række specifikke redskaber, som kan forbedre din stresshåndtering og din evne til at være afspændt.  Vi lever i en travl hverdag, men med et mindfulness- eller meditationskursus kan du forbedre dine evner til at håndtere stress samt være nærværende sammen med familie og venner.

Fordybelse og selvudvikling med meditation og mindfulness

På vores kurser i meditation og mindfulness kan du også lære at blive bevidst om dine tanker, følelser og reaktioner ved at lære simple kropsøvelser og meditationsteknikker.  En anden mulighed er undervisning, der fokuserer på din selvudvikling gennem meditative og afspændende øvelser. Du vil få relevante værktøjer, så du lærer dig selv bedre at kende og får en dybere indsigt i dine vaner og reaktionsmønstre.