Motion og sundhed

Caminoen kalder - Mols Bjerge og Helgenæs

billede af mols bjerge

Overvejer du at tage på pilgrimsvandring på Caminoen eller andre steder?

Her er en mulighed for, på en todages vandretur, at komme i gang! I mindre målestok og i danske omgivelser kan du tage de første skridt. Sammen med andre udveksler du erfaringer, lader dig inspirere og kommer nærmere den gnist eller drivkraft i dig selv, der er starten på en pilgrimsrejse.

Læs mere

Om lørdagen går vi i Mols Bjerge, og om søndagen kommer vi ud på det yderste Helgenæs. En vandring med både udsigt og indsigt, en ydre og en indre rejse. Der er mange pauser undervejs med både undervisning og inspiration, så du skal være indstillet på, at det er mere end en almindelig vandretur.

Dagenes indhold samt oplæg til refleksion vil bl.a. være: Pilgrimsprocessen som forvandlingsrejse, de syv pilgrimsnøgler, vandremeditationer og nærværsøvelser.
Den daglige vandring vil være på ca.14-16 km, så en nogenlunde fysisk form er påkrævet.

Lørdag mødes vi ved busstoppestedet i Femmøller og går ind i Mols Bjerge derfra. Søndag arrangeres samkørsel til Helgenæs (dette aftales om lørdagen).

Underviser Eva Michaelsen er én af pionererne i Danmark på den spanske Camino og har holdt masser af foredrag og kurser om pilgrimsvandring og den indre proces.

Daglig mødetid: kl. 8.30 til ca. 16.00.