Sprog

DELF Pro: Erhvervsfransk, basisniveau, let øvet (A1)

Billede af gadeskilt fra Paris

Bliv bedre til at kommunikere mundtligt og skriftligt og få indblik i fransk virksomheds- og forretningskultur, erhverv og samfund!

Du taler og forstår erhvervsfransk på et basalt niveau, men vil gerne blive bedre til at formulere dig professionelt mundtligt og skriftligt. DELF Pro er den erhvervsrettede DELF-profil, der giver dig mulighed for at tage de samme niveauer og eksaminer som for en DELF Almen-profil, blot med en erhvervsprofil. På kurset fokuserer vi på fransk til professionel brug og klæder dig på til fx at klare lettere e-mailredigering, telefonsamtaler og præsentationer. Undervisningen foregår på fransk.

Læs mere

DELF Pro henvender sig fx til studerende, ansatte eller personer, der ønsker ansættelse i fransktalende virksomheder, organisationer eller miljøer, og som ønsker at kunne fremvise et sprogniveau på elementært eller rutineret niveau i fransk (A1 - B2). DELF Pro træner kursistens kommunikative kompetencer inden for gængse erhvervs- og forretningsrelaterede situationer.

DELF Pro består af 4 selvstændige diplomer, svarende til de 4 første niveauer i CECRL. DELF A1 eksamen dokumenterer basis sprogkundskaber, opfølgning på kendte ukomplicerede emner, præsentation, dialog og evnen til at tackle de simple og enkle hverdagssituationer i erhvervsmæssig sammenhæng.

Forudsætninger: Minimum fransk svarende til det danske B-niveau fra gymnasiet.

Forventet indlæringstid fra dansk B-niveau (gymnasieniveau) til A1-niveau: +60-80 timer

Fordele: Et DELF Pro A1-diplom er internationalt anerkendt og dokumenterer, at man behersker fransk erhvervssprog på A1-niveau. I forhold til internationale virksomheder er dette en fordel i en jobsøgnings- eller lønforhandlingssituation og ved forhandling om nye ansvarsområder på fransktalende markeder. I forhold til universitetsverdenen er dette en fordel, hvis man som fx BA-studerende har valgt en international profil og har behov for at forbedre franskkundskaberne.

Undervisningsmateriale:
Français.com, Niveau débutant (A1) (méthode de français + cahier d’activités)
Undervisningsmaterialer er ikke inkl. i prisen. 

Bøgerne kan købes i hos Geneviève Munck International Book Service, Klostergade 33, 1., 8000 Aarhus, eller i Den Franske Bogcafé, Fiolstræde 16, 1171 Kbh. K.