Sprog

Tysk

 

x4lamP3bRcw

Lær tysk på begynder eller højt niveau i Aarhus

Vil du lære tysk, så du kan føre en samtale på ferien, eller har du brug for et internationalt sprogkursus i tysk for at kunne forhandle på jobbet eller begå dig i det akademiske miljø, så har FOF Aarhus tyskundervisning for både begyndere og for deltagere med stor erfaring i det tyske sprog.

Læs mere om niveauer og online sprogtest

Niveaubetegnelserne A1, A2, B1, B2, C1 og C2, 

anført i parentes på de enkelte hold herunder, refererer til Den fælles europæiske referenceramme (CEFR), som fastlægger internationale standarder for sproglige kompetencer. A1 er det laveste og C2 det højeste. CEFR-niveauet står ud for det enkelte kursusnavn.

Sprogtest: FOF Aarhus har en bred vifte af tyskundervisning i Aarhus, så der vil altid være et niveau, som passer til dig. Du kan med fordel prøve en af vores online sprogtests, der vil hjælpe dig med at vælge det rigtige sprogkursus i tysk hos FOF. Find dit niveau ved at tage en af vore gratis online sprogtest

Læs meget mere om de forskellige sprogkurser i tysk nedenfor eller tag online-testen, inden du tilmelder dig tyskundervisning i Aarhus, så du kommer på det helt rigtige hold. Naturligvis kan du også kontakte os telefonisk for råd og vejledning.

FOF Aarhus samarbejder med Goethe-Instituttet

Vi udbyder også internationalt anerkendte sprogkurser i tysk i Aarhus med mulighed for en afsluttende eksamen under Goethe-Instituttet. 

Har du brug for et certifikat på dine tyskfærdigheder, udbyder vi internationale tyskkurser under Goethe-Instituttet, der også er velegnede til deltagere, som bruger tysk i forbindelse med jobbet eller studiet. Du er velkommen til vores særlige info-møde om Goethe-kurserne. 

Læs mere om Goethe-Institut kurserne

Billede af Goethe logo
SPROG

INTERNATIONALE KURSER I TYSK

Tag internationale sprogkurser i tysk ved FOF Aarhus. Vi samarbejder med det anerkendte Goethe-Institut.