LÆRERINTRA

Følg med i tilmeldingerne på dit/dine hold -> FOF-net  

Er du underviser ved FOF Aarhus, så kan du logge dig på vores FOF-net herover og se egne kurser og opdaterede deltagerlister. Hvis du ikke har modtaget en kode, kan denne rekvireres ved at sende os  | en mail |

Vores lærerintra hedder FOFnet og her kan du holde øje med udvikling på dine hold og løbende holde dig orienteret om, hvor mange kursister der er indtegnet på et givent hold, og hvor mange af de tilmeldte der allerede har betalt. På den måde kan du nemt og hurtigt selv få et overblik over, hvad sansynligheden er for, at dit hold kommer i gang.

Administrationen hos FOF Aarhus vil sætte stor pris på, at du benytter dig af denne tjeneste og selv holder øje med, hvordan det skrider frem med tilmeldinger på dit hold.
(OBS: Hvis du har problemer med at åbne FOF-net fra en safaribrowser, så prøv i sted med firefox).

*) NB: Har du en iPad eller Mac skal du bruge dette link i stedet for: fofnet.fof.dk/mitfof

Se e-page med vigtig viden for undervisere ved FOF Aarhus -> FOFunderviservejledning

Vi har i denne vejledning samlet praktisk information om de muligheder og udfordringer, du kan møde i undervisningssituationen, i forhold til deltagerne eller på undervisningsstederne. Du får selvfølgelig også information om løn- og ansættelsesforhold. Og så kan du læse lidt om FOF Aarhus, og hvad vi som oplysningsforbund står for. Vil du have vejledningen som pdf-fil, så er den til download her.

Se mere om kurser, inspirationsforum og undervisernetværk  -> FOFunderviser

Se de mange gode tilbud fra FOF' sekretariat. Her finder du også en række video-interviews med undervisere fra lærerkurserne og med forskellige underviser som har deltaget på et lærerkursus, som fortæller om, hvad de har fået med fra et FOF lærerkursus.

 

Underviser - FOF.dk