Om FOF Aarhus

FOF Aarhus er vejen til viden, indsigt og gode oplevelser. Vi udbyder over 3000 hold og foredrag om året og har omkring 700 undervisere, der står klar til at undervise dig i lige præcis din interesse. Hør interessante og højaktuelle foredrag, få en fantastisk musikoplevelse, eller udvid din verden med et sprogkursus. Du kan også holde dig i form og blive sundere på et af vores mange motionshold, gå på kurser i madlavning, udleve dine kreative evner på et af vores kreative hold eller starte til musik- og sangundervisning. 

Lad dig inspirere af vores mange tilbud her på hjemmesiden, og bliv klogere, sundere og gladere med FOF Aarhus.  

Mission

FOF’s mission er at udvide den enkeltes indsigt, vidsyn og livskvalitet.
FOF’s vision er folkeoplysning, der indeholder både læring og oplevelser.
FOF’s værdier tager udgangspunkt i det enkelte menneske. Respekt for det enkelte menneske. Et rigere liv. Ansvarlighed. Dannelse. Læring og oplevelse. Mangfoldighed.

Generel information

FOF’s formål er gennem fastholdelse af og fordybelse i den kristne-humanistiske kulturtradition at fremme kundskab om menneske og samfund og medvirke til at dygtiggøre og udvikle den enkelte til et rigere menneske- og samfundsliv.

Mere end 250.000 danskere er på landsplan hvert år aktive inden for FOF, som tilbyder en bred vifte af undervisning og kulturelle arrangementer i mere end 82 kommuner. FOF’s lærerstab underviser i kreative fag, fx design og madlavning, i bevægelse, yoga og afspænding, i sprog, i musiske fag og i kontorfag, IT og Foto. 

FOF arrangerer også en lang række foredrag om relevante kulturelle og samfundsfaglige emner.

TIL FORSIDE