Billede af FOF-medarbejder Astrid

Astrid Meldgaard

Studentermedhjælper inden for kommunikation og markedsføring
astrid@fof-aarhus.dk | kommunikation@fof-aarhus.dk

Om Astrid

Jeg arbejder med forskellige kommunikation- og markedsføringsopgaver og har især fokus på tekstarbejde og redigering af vores hjemmeside. Derudover har jeg arbejdet med beskrivelserne af vores mange forskellige foreningsforedrag.

Baggrund

Jeg har taget en kandidat i medievidenskab og valgte i forbindelse med mit studie at tage et semester i praktik ved FOF Aarhus’ kommunikationsafdeling. Herefter blev jeg så studentermedhjælper i afdelingen.

Når jeg ikke er hos FOF Aarhus…

… kaster jeg mig gerne ud i forskellige kreative projekter, og for tiden er det nål og tråd, jeg hiver frem, når jeg øver mig i at brodere. Jeg er også stærkt glad for mine planter og altankasser og er helt tosset med at kunne høste radiser og tomater fra mine potter.

Yndlingsforedrag/-kursus

Jeg har gået på et kursus i at lave accessories i læder, som jeg var helt vild med. Det var så skønt at have et kreativt frirum hver uge, hvor vi lavede tasker, punge og masser af andre lækre lædervarer. Derudover har jeg deltaget i madlavningskurser i hjemmelavede flødeboller samt vegetarisk mad - det var lækkert!