Billede af FOF-medarbejder Elfrida

Elfrida S. Jensen

Kommunikationsmedarbejder
elfrida@fof-aarhus.dk
 | kommunikation@fof-aarhus.dk

Om Elfrida

Jeg sidder i kommunikationsafdelingen og arbejder især med billeder til FOF Aarhus’ sociale medier, hjemmeside og nyhedsbreve. Når der skal laves flyers og brochurer, er jeg ofte også inde over opsætningen af dem, og derudover arbejder jeg med online markedsføring.

Baggrund

Min historie hos FOF Aarhus er efterhånden ganske lang, og jeg kom hertil tilbage i 2007 som kontorelev. Derefter blev jeg ansat som kontorassistent, men havde også markedsføringsopgaver, hvilket var virkelig spændende. Derfor uddannede jeg mig til multimediedesigner og blev efterfølgende ansat i vores kommunikationsafdeling.

Når jeg ikke er hos FOF Aarhus…

… kan du med stor sandsynlighed finde mig i biografens mørke. Jeg er nemlig lidt af en filmnørd og går i biografen så tit, som jeg kan komme til det. Og jeg plejer at sige, at jeg ser alle slags film – undtagen gysere.

Yndlingsforedrag/-kursus

Jeg er stærkt begejstret for Chris MacDonald og er vild med at se foredrag med min sundhedsguru, som jeg kalder ham. Han er en energibombe på scenen, og så er jeg fascineret af hans princip om, at man skal være varsom med slankekure og spise alt med måde. Jeg glæder mig allerede til at opleve ham igen.