Billede af FOF-medarbejder Mathilde

Mathilde Fugl

Projektansat kommunikationsmedarbejder
mf@fof-aarhus.dk
 | kommunikation@fof-aarhus.dk


Om Mathilde

Jeg arbejder med forskellige kommunikation- og markedsføringsopgaver, bl.a. indhold til FOF Aarhus’ sociale medier, opdaterer vores hjemmeside og udarbejdelse af tekster til vores nyhedsbreve. Jeg har også den primære kontakt til vores anmelderkorps.

Baggrund

Jeg er cand.it i informationsvidenskab og har i løbet af min uddannelse haft fokus og interesse for kommunikation. Derfor valgte jeg at søge ind til FOF Aarhus’ kommunikationsafdeling i mit praktiksemester og blev efterfølgende projektansat.

Når jeg ikke er hos FOF Aarhus…

…så bruger jeg meget tid sammen med min familie og venner. Jeg løber også en del, og så er jeg vild med bage kager og være kreativ i forhold til pyntning, men også at eksperimentere med forskellige teknikker. Jeg er for nylig begyndt at vinterbade sammen med en veninde – og puha hvor er det koldt!

Yndlingsforedrag/-kursus

Jeg har gået til efter-efterfødselstræning med min yngste søn, og det var bare supergodt. Det var et rigtig fint springbræt til at komme i form igen efter fødslen, og så var der virkelig god stemning på holdet. Og ungerne hyggede sig.