Billede af FOF-medarbejder Rikke

Rikke Agergaard

HR-medarbejder
ra@fof-aarhus.dk
 | hr@fof-aarhus.dk

Om Rikke

Jeg er HR-medarbejder og sidder med mange forskellige opgaver inden for HR, blandt andet udarbejdelse og opdatering af vores underviservejledning til nye undervisere og personalehåndbog til medarbejderne i administrationen. Derudover arbejder jeg med forskellige arbejdsrelaterede forhold i forbindelse med nye medarbejdere samt at styrke relationen til vores undervisere.

Baggrund

Jeg har afsluttet en kandidat i virksomhedskommunikation, hvor jeg tog et semester i praktik ved FOF Aarhus’ kommunikationsafdeling. Efterfølgende valgte jeg at skrive speciale om FOF Aarhus og fokuserede på undervisernes ansættelsesforhold. Med udgangspunkt i det blev jeg ansat i HR-projektet.

Når jeg ikke er hos FOF Aarhus…

… kan du finde mig i min løbeklub, til yoga eller til klatring. Når tiden er til det, tager jeg meget gerne mod sydens bjerge, finder mine vandrestøvler frem og vandrer lange ture.

Yndlingsforedrag/-kursus

Jeg har været til foredrag om Caminovandringen, hvilket var enormt spændende, fordi jeg selv har gået ruten og meget gerne vil afsted igen. Jeg drømmer også om at tage på et kreativt kursus engang og måske begynde at male.