Kunstudstillinger

4 Aktuelle kunstudstillinger


22/9 
Tre kvindelige surrealister 

De fleste har hørt om Salvador Dali og vores egen Wilhelm Freddie, men Danmark husede også tre fremragende kvindelige surrealister. Francisca Clausen, Rita Kernn-Larsen og Elsa Thoresen arbejdede alle på hver deres måde med et surrealistisk billedsprog, og alle har stået i skyggen af deres mandlige kolleger. Helt uretfærdigt, som denne udstilling vil vise.
Mødested: Gl. Strand 48


6/10 
”Månen” 

I 2019 er det 50 år siden, at Apollo 11's tremands besætning nåede frem til månen. Louisiana lægger op til dette jubilæum med et brag af en udstilling. Her vil man vise, hvordan månen har spillet en vigtig rolle i kunsten som symbol på mystik og okkulte kræfter. Udstillingen blander kunst, litteratur, film, design og naturvidenskab og vil uden tvivl blive efterårets helt store tilløbsstykke.
Mødested: Louisiana, Gl. Strandvej 13, Humlebæk


3/11 
Kunstnernes Efterårsudstilling 2018 
 
Kunstnernes Efterårsudstilling eller KE er en af Danmarks store censurerede udstillinger. I mere end 100 år har man her kunnet opleve nye talenter i alle aldre, og mange af vores store navne har haft deres debut i de flotte udstillingslokaler på Den Frie på Oslo Plads. Alle genrer er repræsenteret fra maleri og skulptur over fotografi og videokunst til installationer.
Mødested: Den Frie, Oslo Pl. 1, Kbh,. Ø


17/11 
Cecily Brown

Var man begejstret for Peter Doig, Daniel Richter og Tal R, vil man med garanti også kunne lide Louisianas udstilling med Cecily Brown. Den engelske kunstner har siden 1990´erne begejstret kunstverdenen med sine dramatiske og ekspressive malerier, der fusionerer abstrakt ekspressionisme med inspiration fra barokkunst, Goya og Hieronymus Bosch.
Mødested: Louisiana, Gl. Strandvej 13, Humlebæk