Nyheder - forår 2018

Skagen og Læsø

Helt på toppen - Skagen og Læsø - Hav, lys, arkitektur og kulturarv

Busrejse mandag den 11. juni - torsdag den 14. juni 4 dage/3nætter

Praktisk turleder: Mari-Ann Blok

Vi skal opleve et hjørne af Danmark, som til alle tider har tiltrukket og fascineret danske kunstmalere på grund af det særlige lys og den barke natur.
På turen nordpå spiser vi frokost på Hvidsten Kro, kendt som tilholdssted for den danske modstandsgruppe Hvidsten Gruppen.
Fremme ved Jyllands top indkvarteres vi på Aalbæk gl. Kro, der kan skrive sin historie tilbage til 1818.

Skagen har meget at byde på, og vi skal bl.a. besøge Skagen Museum, Michael og Anna Ankers Hus, Den Tilsandede Kirke og Grenen. Derudover er der meget andet, den enkelte kan vælge at se i de fritimer, der bliver afsat.
Naturligvis skal vi også bruge en dag på dejlige Læsø, hvor vi har en lokal guide til rådighed fra vores ankomst til øen. Det er ikke nogen tilfældighed, at to af Danmarks allerstørste kunstnere - Asger Jorn og Per Kirkeby - har valgt Læsø som et af de steder, hvorfra de hentede inspirationen, og det samme gælder mange andre kunstnere.
Vi fornemmer hvorfor, mens vi oplever en del af øens seværdigheder, og vi vil også indtage dagens frokost på Læsø.
Dagen derpå skal vi opleve Haven i Hune, den frodige paradishave, der blev skabt af maleren Anne Just og hendes mand, arkitekt Claus Bonderup og åbnet for offentligheden i 1996. Haven i Hune blev landskendt, da DR fra 2003 til 2006 sendte programmer fra haven.
Vi spiser frokost i Blokhus, før vi sætter kurs mod Aarhus. Herfra skal vi sejle med færgen mod Odden, før vi kører de sidste kilometer over Sjælland.

OBS: Til- og afmelding er muligt frem til onsdag den 9/5 2018.

OBS: Hvis du tilmelder flere, skal vi bede om navn, cpr.nr. og adresse på alle.

Teknisk arrangør: Nordic Tours, som er medlem af Rejsegarantifonden.

Incl. i prisen: Bustur Indkvartering på Aalbæk gl. Kro Færge Aarhus-Odden og Frederikshavn-Læsø Udflugt med Sandormen Guidet rundvisning på Læsø Entré og rundvisning Skagen Museum Entré og rundvisning Michael og Anna Anchers Hus Entré og introduktion til Haven i Hune 3 x morgenmad 4 x frokost excl. drikkevarer 2 x aftenmenu excl. drikkevarer 1 x aftenmenu incl. ½ flaske vin

Mødested: Brøndbyøster Station ved Nygårds Plads, vi kører kl. 7.40
Hjemkomst: kl. ca. 19.30
Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
328004
man 11-06-18 07:40
Brøndbyøster Station
Mari-Ann Blok
4 lekt.
Kr. 6395