Busture

Bornholm

BORNHOLM

17.-22. september - 6 dage/5 nætter

Praktisk turleder: Mari-Ann Blok

Vi kører fra Brøndby lørdag kl. 9.30 og sejler fra Ystad til Rønne, hvorefter vi tager på sightseeing nordpå via Hasle og Ringe Dal.
Vi ser det store naturområde Ringebakkerne med stenbruddet, og vi fortsætter via Vang til Hammershus og ankommer sidst på eftermiddagen til Allinge. Her bliver vi indkvarteret på Hotel Abildgaard, der skal være vores base underopholdet.
De kommende dage skal vi blandt andet besøge Christiansø og Frederiksø, Tejn og Rø Plantage, Årsballe og Rønne,hvor vi får en guidet rundvisning i byen.
I Rønne får I mulighed for på egen hånd at besøge et af byens museer, f.eks. Hjorths Fabrik (Keramikmuseum og 150 år gammel keramikfabrik, der stadig producerer stentøj efter oprindelige principper) eller Kulturhistorisk Museum.
Vi skal se Østerlars Rundkirke og besøge Gudhjem, Oluf Høst Museet og Bornholms Kunstmuseum. Vi besøger Baltic Sea Glass, glaspusteriet der viser noget af det ypperste glaskunst i verden, og får forklaret hvordan de arbejder.
I Svaneke skal vi på bytur med vores stedkendte chauffør Poul, der viser os nogle af byens gode steder, og vi kører til Nexø og besøger Martin Andersen Nexøs Hus. Der vil blive lejlighed til at besøge et røgeri og se kunsthåndværk af forskellig art.
Vi besøger øen i Bornholms kulturuge 2016, hvorfor der kan forekomme småændringer eller tilføjelser til programmet.

Vi forventer hjemkomst til Brøndby torsdag omkring kl. 16.00.

Pris pr. person i dobbeltværelse kr. 5.695,- tilmeldt dig hold: 288005

Pris i enkeltværelse kr. 6.560,- tilmeld dig hold: 288006

Prisen inkluderer bus, færger, entréer, guidede rundvisninger, 5 x overnatning, 5 x morgenbuffet, 3 x frokost, 5 x middag inkl.drikkevarer samt kaffe og te.

Pjece med detaljeret program kan rekvireres fra den 11. januar påtlf. 36751055.

Tilmelding til rejsen skal ske senest d. 4. august.

Mødested: Brøndbyøster Station ved Nygårds Plads 17.9. kl.9.30