Udflugter/Rundvisninger

Koncert med Mogens Dalsgaard

FOF har tidligere arrangeret en årlig koncert på Glostrup Bibliotek med pianisten Mogens Dalsgaard. Nu genopliver vi traditionen torsdag d. 2. november kl. 19.00.
Du skal medbringe egen madkurv indeholdende vin og mad til eget forbrug, som kan indtages mens vi lytter til Mogens Dalsgaards dejlige klavermusik og spændende fortællinger. Hans repertoire er enormt - fra Bach og Beethoven, Chopin og Liszt, til Debussy, Carl Nielsen og Gershwin. Mogens Dalsgaard er pianist i verdensklasse i ordets bogstaveligste forstand. Han har ikke blot optrådt i de fleste lande i Europa, men også i Rusland, og har haft stor succes på alle sine mere end 30 turnéer gennem USA. Han er særlig kendt for at formidle musikken ved foruden at spille den, også at fortælle levende og humoristisk om musikken, komponisterne m.m. på en måde, så alle kan forstå det. og selv om du ikke er til klassisk musik, vil du alligevel føle, at du hver gang får en musikoplevelse af de helt store.
Så kom og hør virtuost og flot klaverspil med et glimt i øjet. Mogens Dalsgaards repertoire spænder bogstavelig talt fra Bach til Boogie-Woogie.

Mødested: Glostrup Bibliotek, Kildevældets Alle 5, 2600 Glostrup
Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
342001
ons 20-03-19 19:00
Glostrup Bibliotek
1 lekt.
Kr. 210