Skip to content

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Det skal være trygt for dig at gå på aftenskole - se retningslinjerne for Covid-19

Retningslinjer ifm. Covid-19
Billede af babymad - rød grøntsagsret

Mini-maker opskrift: Rød grøntsagsret

Rød grøntsagsret - med mange grøntsager

Få masser af grønt ind i babys overgangskost med denne røde grøntsagsret. Opskriften kan varieres med forskellige ingredienser, som du kan læse mere om under TIP. Opskriften er udarbejdet ifm. vores barselsworkshop Mini-maker: Overgangskost.

 

Ingredienser:

1 fed hvidløg
1 lille løg
1 rød snackpeber
⅓ squash
⅓ aubergine
200 gr. tomater
2 spsk. olie til stegning
1 tsk. fedtstof

Sådan gør du:

Skær løg og hvidløg i små tern. Skyl grøntsagerne, og skær dem i mindre stykker. Varm olien i en lille gryde, tilsæt løg og lad dem simre ved svag varme i ca. 5 minutter. Tilsæt hvidløg, peberfrugt samt squash, og lad det simre i yderligere 5 minutter. Tomaterne tilsættes, og lad retten simrer ved svag varme i cirka 15 minutter. Der kan tilsættes lidt vand undervejs, hvis retten bliver for tyk. Tilsæt fedtstof. Når det hele er kogt mørt, blendes retten til en grov konsistens med lidt bid i. Retten køles let af inden servering.

TIP

Variér grøntsagerne med fx broccoli, gulerødder eller butternut squash.

Download: Mini-Maker opskriftsfolder

mini-maker-kurser

Overgangskost

Fra flydende til fast kost. En hel ny verden af smagsoplevelser for dit barn