Skip to content

Det skal være trygt for dig at gå på aftenskole - se retningslinjerne for Covid-19

Retningslinjer ifm. Covid-19
Billede af skuespiller Henning Jensen

Henning Jensen

Henning Jensen: Gennem glasvæggen

Mød en af landets største skuespillere når han fortæller om depressionens grumme væsen, som nær havde suget al livskraften fra ham. Et foredrag med humor midt i alvoren - en ærlig og personlig beretning om et af livet mørke sider.

En karriere, hvor intenst nærvær på både scenen og skærmen over årene tapper på Henning Jensens energi, eskalerer i foråret 1978, hvor skuespilleren rammes af et psykisk sammenbrud af dimensioner.

Bogen Gennem glasvæggen (2020) er Henning Jensens ærlige og reflekterede beretning om, når sammenbruddet indtræder, og man efterlades sårbar og magtesløs. Samtidig er det en opfordring om at række ud efter hjælp, før det bliver for sent.

Kom denne aften helt tæt på Henning Jensen og hør hele beretningen om hans eget, hårdtslående psykiske sammenbrud og om vejen tilbage til livet og kunsten. En stærk og følsom beretning - fortalt med en vis portion af humoristisk overskud og befriet for selvmedlidenhed.

Om Henning Jensen
Henning Jensen er en af vores største danske nulevende skuespillere. Han har medvirket i en lang række tv-serier og film. Som efterskælv af egne oplevelser sidder han i dag i Psykiatrifondens præsidium.