Skip to content
Ingredienser til tilberedning af thailandsk mad - FOF Aarhus.

Thaimad - begyndere

Thaimad - begyndere

Thaimad for begyndere er en spændende smagsrejse til et eksotisk og kulinarisk univers, hvor du vil opdage en verden af farver, smage og duftende krydderier.

På kurset lærer du de grundlæggende elementer inden for det thailandske køkken, og du lærer at lave autentisk thailandsk mad. Du får bl.a. indblik i forskellige teknikker og processer, men du får også viden om, hvor du køber ingredienserne, hvordan du beregner portioner og hvordan du tilbereder maden korrekt. Vi arbejder med autentisk stemning og har fokus på at skabe gode smagsoplevelser ved hjælp af ægte thailandske ingredienser. Ved kursets afslutning nyder vi maden sammen. 

Som deltager på kurser lærer du: 

  • at sammensætte velsmagende retter.
  • at anvende thailandske krydderier. 
  • at lave ernæringsrigtig og kaloriefattig mad.

Kurset giver dig færdighederne til at lave dine egne thailandske retter, og til at bedømme sammensætning og smagsoplevelse på egen hånd. 

Forudsætning for deltagelse

Thaimad for begyndere kræver inden tidligere erfaring med thaimad. Alle er velkomne. Hvis du allerede nogle grundlæggende færdigheder inden for thailandsk madlavning eller andre verdenskøkkener, kan du udforske vores brede udvalg af madlavningskurser fra hele verden

Praktisk information

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ekstra udgifter til madvarer. Yderligere information findes ved bemærkninger under sektionen Information længere nede. Husk at medbringe beholdere til eventuelle lækre rester. 

Er du nysgerrig på thailandsk mad? Se en opskrift på kylling med thai-karrysovs her.