FOF Djursland

Yoga og nærvær på Sostrup Slot

Trænger du til at finde ro og komme tættere på dig selv - så und dig en lørdag på det skønne Sostrup slot.

Efterårs katalog 2015

Kursusprogram for efteråret 2015 kan fra 1. juli findes her på hjemmesiden.
Det bliver husstandsomdelt i uge 32/33.
Se alle vores fantastiske tilbud og muligheder, lige fra Chris MacDonald, Camino tur til yoga og kurses i færdselsregler.

Hvalpetræning

Der starter nyt kursus i hvalpetræning op i efteråret. Se mere her fra 1. juli

Stenskulptur

Der er kursus i weekenderne 12. og 13. september og 19. og 20. september. Se mere her fra 1. juli

Mindfulnrss i naturen

Mindfulness i naturen - en gave til dig som har travlt. Kurset foregår på en vandring - 10 - 12 KM - gennem den smukke natur i Mols Bjerge. Undervejs vil vi arbejde med oplæg og øvelser, der styrker tilstanden og forståelsen af mindfulness. Naturen sætter rammerne, og du vil skridt for skridt bevæge dig ind i et mere energifyldt velbefindende.

Haven i Hune og Svinkløv

FOF gentager succesen fra foråret 2014 og tilbyder endnu en udflugt med Norddjurs Havekreds. Vi starter i bus fra parkeringspladsen ved Fregatten Jylland kl. 08.00 med opsamling på Rønde Rutebilstation kl. 08.30 og kører derefter til Haven i Hune. Undervejs vil Elsebeth Jakobsen fra Norddjurs Havekreds introducere os til dagens oplevelser og tale om "haven lige nu". Lige før middag når vi Blomstermaleren Anne Just’s livsværk, Haven i Hune. Vi introduceres til haven, vises rundt og oplever den blomstrende frodighed, som er et særkende for stedet. Herefter kører vi til Svinkløv Badehotel, hvor der venter os en dejlig hjemmelavet frokostmenu i den smukke træhovedbygning. Vi slutter frokosten med kaffe og den berømte valnøddelagkage, alt imens Lise Emborg fortæller om generationerne på stedet. Svinkløv Badehotel er et levende minde fra den tid, da det blev moderne at holde sommerferie ved Vesterhavet. Her kan vi passende lige spadsere til inden bussen igen kører retur mod Djursland mætte af stedets charme, den dejlige mad og kage og mange oplevelser rigere.

Pilgrimsvandring på Caminoen

En rejse for dig, der måske for første gang skal prøve kræfter med Caminoen.

Moesgård - Kejseren af Kina

Oplev fortiden blive levende og mød Kinas første Kejser.

Cirkusrevy 2015

Oplev Lisbeth Dahl, Ulf Pilgaard, Ditte Hansen, Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard