AFTENSKOLER SKABER LIVSKVALITET

Velkommen til en spændende forårssæson, hvor du kan vælge mellem vores mange klassiske kurser og et væld af nyheder.Uanset hvad du vælger er en ting sikker: Du vil gøre noget godt fordig selv og din egen trivsel.

Videncenter for Folkeoplysning (Vifo) har gennemført en stor undersøgelseblandt folk, der bruger aftenskolen. Og meldingen fradeltagerne er, at de er gladere, når de går hjem fra et kursus. Ganskeenkelt fordi de har haft succesoplevelser, har arbejdet mednoget, de har lyst til og fordi de har fået ny viden og inspiration.

Vifos undersøgelse dokumenterer altså det, som vi i FOF har sagt i mange år: Du bliver klogere, sundere og gladere af at deltage i en af vores aktiviteter.

Glæde, læring og et godt socialt miljø er de tre gevinster, som flestaftenskolekursister fremhæver, når de skal pege på, hvad de får ud af at være aktive i aftenskolen.

Udover øget livsglæde og ny inspiration oplever en del kursisterogså, at de bliver bedre til at håndtere udfordringer i hverdagen,at de har lært noget, som de kan bruge på arbejde eller i fritiden og at de er blevet en del af et fællesskab, der har givet dem nyevenner.

Der er altså mange gode grunde til, at du kaster dig ud i en aktivitet,du har lyst til.Vi glæder os til at tage godt imod dig!

Lene Fribo
Skoleleder
FOF Djursland  


Julekalender 2016

Glædelig jul

Vær med i vores traditionelle og hyggelige julekalender i FOF. Det er gratis at deltage.
Kalender

Foredrag

Overblik over foredrag i FOF
Kalender

Kulturrejser

Overblik over rejser & ture
Priser og nomineringer

Underviser i FOF

Ada Samsø blev Årets underviser i '15, og Helene Rojas Nagel endte i TOP-3 i '16
Kulturrejse

Marokko

Tag med på rejse til Marokko - et fantastisk rejseland.
Forår 2017

Det nye katalog