FOF Djursland

Glas kursus

Kunne du tænke dig at mærke varmen fra flydende glas? Her er din chance! Prøv selv at fange glas ud af ovnen og pust glohed glas. På dette kursus vil du få mulighed få at prøve flere forskellige glasprocesser. Lav f.eks. din egen sandstøbning og pust sjove dekorationer. Dette er et begynder kursus, hvor du vil arbejde sammen med andre om at lave glas, som du kan tage med hjem. Underviser er engelsktalende med danskkundskaber.

Pileflet

Kurve og fade, evt. m/flækket og høvlet pil og med catalansk opstagning. På kurset vil pilen være grundmaterialet, men andre flettematerialer såsom cykelslanger, kalmus, græs, skræpper m.m. kan også anvendes, så medbring gerne noget, du synes om. Kurset henvender sig både til begyndere og øvede, da der undervises i forhold til, hvor langt du er i dit flette forløb med støtte og indlæring i evt. nye teknikker og former.

Kongens København

Oplev Eremitagen, kunsten på Christiansborg, spis i Tårnet og besøg Den Blå Planet.

Haven i Hune og Svinkløv

FOF gentager succesen fra foråret 2014 og tilbyder endnu en udflugt med Norddjurs Havekreds. Vi starter i bus fra parkeringspladsen ved Fregatten Jylland kl. 08.00 med opsamling på Rønde Rutebilstation kl. 08.30 og kører derefter til Haven i Hune. Undervejs vil Elsebeth Jakobsen fra Norddjurs Havekreds introducere os til dagens oplevelser og tale om "haven lige nu". Lige før middag når vi Blomstermaleren Anne Just’s livsværk, Haven i Hune. Vi introduceres til haven, vises rundt og oplever den blomstrende frodighed, som er et særkende for stedet. Herefter kører vi til Svinkløv Badehotel, hvor der venter os en dejlig hjemmelavet frokostmenu i den smukke træhovedbygning. Vi slutter frokosten med kaffe og den berømte valnøddelagkage, alt imens Lise Emborg fortæller om generationerne på stedet. Svinkløv Badehotel er et levende minde fra den tid, da det blev moderne at holde sommerferie ved Vesterhavet. Her kan vi passende lige spadsere til inden bussen igen kører retur mod Djursland mætte af stedets charme, den dejlige mad og kage og mange oplevelser rigere.

Pilgrimsvandring på Caminoen

En rejse for dig, der måske for første gang skal prøve kræfter med Caminoen.

Moesgård - Kejseren af Kina

Oplev fortiden blive levende og mød Kinas første Kejser.

Cirkusrevy 2015

Oplev Lisbeth Dahl, Ulf Pilgaard, Ditte Hansen, Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard