FOF Djursland

Mikkel Beha

Til søs med Mikkel Beha. Siden Mikkel var helt lille, har eventyret og rejserne til søs været en stor del af hans liv. En aften med Mikkel er en rejse ud i den store forunderlige verden, og alle de udfordringer der følger med, når man slipper fortøjninger til den velkendte hverdag og tager på eventyr. Mikkel fortæller om at rejse med børn, om mødet med fremmede kulturer og glæden ved at krydse de store oceaner. Men også om det hårde slid, det indimellem kan være, for at få sine drømme til at gå i opfyldelse. Mikkel viser billeder fra et langt liv på verdenshavene og klip fra TV-serien "Kurs Mod Fjerne Kyster", og fortæller om alt det, man ikke ser på TV. Mikkel er en engageret og levende fortæller, der med stor glæde deler ud af de mange oplevelser køjesækken er fyldt med, efter at have rejst verdenen tynd med sin familie. Pavillonen tilbyder spisning forud for foredraget. Bestilling nødvendig på www.pavillonen.dk Arrangementet tilbydes i samarbejde med Grenaa Sejlklub.

Morten Skovmand

Maleren Morten Skovmand viser landskaber og fortæller om forbilleder - fra italienske til kinesiske. Billederne er fra den lille by Scala på Amalfikysten 2014, hvor der siden begyndelsen af forrige århundrede har eksisteret et mødested for kunstnere og videnskabsmænd i det tidligere kloster San Cataldo, der ligger højt hævet over Middelhavet med udsigt til Ravello. Her kan man gå ad de 1600 trin ned til kysten og vi ser billeder af udsigterne fra trapperne sammen med Morten Skovmands akvareller og oliebilleder sat sammen med værker af bl.a. Albrecht Dürer, som også rejste til Italien - det var bare omkring år 1500.

Fisk & skaldyr

På dette kursus skal vi tilberede forårets spændende fisk og skaldyr fra Bønnerup. Kom og få ny inspiration og masser af ideer til servering og tilberedning.

Dans Tango

Tag med på en rejse ind i den argentinske tangos verden. Tangoen er en ordløs dialog, og en dans, der fokuserer på opmærksomhed, nærvær og kommunikation. Parret danser improviseret sammen, men ikke med de samme trin. Dansen beskrives traditionelt som elegant, sensuel og forførende. På workshoppen bliver du taget med ind i tangoens unikke sprog, trin og musik.

Vietnam

FOF Djursland tilbyder en 14 dags tur til Vietnam. Unik rundrejse med ægte og uspolerede oplevelser i et smukt og grønt land.

Kongens København

Oplev Eremitagen, kunsten på Christiansborg, spis i Tårnet og besøg Den Blå Planet.

Haven i Hune og Svinkløv

FOF gentager succesen fra foråret 2014 og tilbyder endnu en udflugt med Norddjurs Havekreds. Vi starter i bus fra parkeringspladsen ved Fregatten Jylland kl. 08.00 med opsamling på Rønde Rutebilstation kl. 08.30 og kører derefter til Haven i Hune. Undervejs vil Elsebeth Jakobsen fra Norddjurs Havekreds introducere os til dagens oplevelser og tale om "haven lige nu". Lige før middag når vi Blomstermaleren Anne Just’s livsværk, Haven i Hune. Vi introduceres til haven, vises rundt og oplever den blomstrende frodighed, som er et særkende for stedet. Herefter kører vi til Svinkløv Badehotel, hvor der venter os en dejlig hjemmelavet frokostmenu i den smukke træhovedbygning. Vi slutter frokosten med kaffe og den berømte valnøddelagkage, alt imens Lise Emborg fortæller om generationerne på stedet. Svinkløv Badehotel er et levende minde fra den tid, da det blev moderne at holde sommerferie ved Vesterhavet. Her kan vi passende lige spadsere til inden bussen igen kører retur mod Djursland mætte af stedets charme, den dejlige mad og kage og mange oplevelser rigere.

Yoga retreat på Anholt

4 dage hvor du går i dybden med dig selv og yoga.

Moesgård - Kejseren af Kina

Oplev fortiden blive levende og mød Kinas første Kejser.

Cirkusrevy 2015

Oplev Lisbeth Dahl, Ulf Pilgaard, Ditte Hansen, Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard