Fuglefotograf

Kom på guidet fugle-foto-tur med vores lokale ”fuglespotter” Flemming Olsen.

Flemming har stor erfaring med fuglelivet på Djursland og kender de gode fugle stedet. 

Dag 1:

Hvert år, ca. de 2 første uger i februar kommer der mange fugle og fouragerer ude i Kolindsund. Et tiltrængt hvil er der rige muligheder for derude. De elsker også, hvis der er en lille vandpyt eller mindre sø, hvor de kan bade. Hvilket giver rige muligheder for spændende fotos.

Der er rigtig mange Sangsvaner, nogle Pibesvaner. Canadagæs holder også hvil i Sundet (ofte flere hundrede). Sangsvanerne med deres karakteristiske sang er helt fantastisk at fotografere, samtidig med at der er noget til øregangen med deres skønne sang.

Vi fotograferer hele denne dag - og næste gang vi mødes kommer hver deltager med 3 af deres bedste billeder fra dagen, som vi alle kan bedømme og lære af.

Dag 2:
Vi starter med at bedømme billederne fra sidste fotografering i Kolindsund. Derefter planlægger vi denne lørdags fotografering (kameraindstillinger m.v.) og kører ud i Sundet for at finde de store flokke af Sangsvaner og Canadagæs. 
Der bliver mulighed for en hyggelig stund med bedømmelse af billeder og en tår kaffe. Det foregår på Næsgaard, en af de sidste Sundgårde i Kolindsund.

Medbring: kikkert og evt. en fuglebog. Varmt fodtøj og overtøj anbefales.