Foredrag og Debatarrangementer

Ole Husum - Mine, dine og vores børn

Moderne sammenbragte familier med mine, dine og vores børn er blevet mere almindeligt i Danmark. Dog er der mange danskere, der ikke har taget stilling til, hvordan arven skal fordeles. Det kan ofte skabe store konflikter

Familier med delebørn og nye parforhold rammes oftest af familiekonflikter, når boet efter deres nærmeste familiemedlem skal deles.

Mange ved ikke, hvad der sker med arven, når de dør. Der er flere, der eksempelvis tror, at deres børn fra tidligere forhold arver fra en fælles pulje den dag, den længstlevende ægtefælle dør. Sådan forholder det sig slet ikke. Det, som den nye ægtefælle arver efter den førstafdøde, går kun til den nye ægtefælles egne børn. Hvis du har børn fra tidligere ægteskab, og du dør først, er det vigtigt at sikre børnene fra første ægteskab med et testamente.

Denne aften vil advokaterne Ole og Christopher Husum tale om aktuelle problemer i forhold til testamente, fremtidsfuldmagt, uskiftet bo m.v. Kom og bliv klogere på dine, mine og vores børns vegne.

I prisen er inkluderet kaffe/the og kage.