Foredrag og Debatarrangementer

Brunch, Cava og rundvisning på Sostrup Slot

BRUNCH, CAVA OG RUNDVISNING PÅ SOSTRUP SLOT 

Start dagen med historie og en lækker brunch tallerken på Slottet.

Menu: Smørristet pølse, røræg, bacon, bagt tomat, laks, marmelade, pandekage med sirup, 1 stk. italiensk pølse, 1 stk. ost, 1 stk. brie, müsli, græsk yoghurt Sostrup brød, kaffe/te.

Kl. 11.00 Rundvisning på Slottet og Klostret Guidet af ejer Kirsten B. Swift, som vil fortælle om hendes mission/vision for Sostrup og guide jer gennem historien omkring købet af slottet. 

Sostrup Slot & Kloster er et kulturelt mødested på Djursland med fokus på refleksion, fordybelse, kunst og musik. I samarbejde med ejer Kirsten B. Swift er det en fornøjelse at byde velkommen til en hyggelig brunch med cava og rundvisning.

Vi starter dagen med en lækker brunch tallerken på Slottet. Herefter vil ejer Kirsten B. Swift fortælle om hendes vej til Slottet samt om hendes mission og vision for Sostrup.

Sostrup åbnede officielt i august 2015 og har omkring 60000 besøgende som et holistisk center for kultur, konferencer og et sted for refleksion og fordybelse for sanserne.

Sostrup Slot blev færdigbygget af Sophie Bille i 1606. Sostrup er en vandborg, bygget på en menneskeskabt ø af kampesten og hundredvis af egetræspæle.

Vi glæder os til at byde velkommen på Sostrup Slot.

OBS Kirsten B. Swift er desværre forhindret og bortrejst søndag 27.10.19. Arrangementet gennemføres og i stedet vil slotsbestyreren vise rundt og fortælle.