Foredrag og Debatarrangementer

Din vej til en bæredygtig hverdag og livsstil

I samarbejde med Bæredygtighedens Hus inviteres til et inddragende og debatskabende foredrag, der fortæller hvordan du kan starte nye grønne vaner allerede i dag?

I foredraget fortæller Johanne Stenstrup fra Sustain Daily om DIN VEJ TIL EN BÆREDYGTIG HVERDAG OG LIVSSTIL. Hverdagen er kernen i livet. Flere og flere ønsker, at den skal være så bæredygtig så muligt.

Foredraget er for dig, der interesserer dig for klimaforandringer, miljøspørgsmål eller den bæredygtige omstilling, men ikke ved hvor du skal starte eller komme videre for at gøre noget ved det selv. Johanne fortæller om, hvordan hun selv kom i gang med at leve mere bæredygtigt. ”Der findes ingen gylden løsning, som passer alle - det handler om at finde det, som interesserer netop dig”, siger hun. Derfor guider hun i dette foredrag til en holdbar omstilling af hverdagen, hvor man gennem små skridt kan opnå større glæde ved at leve efter sine værdier. 

Der er naturligvis rig mulighed for at stille spørgsmål og Jacob fra Bæredygtighedens Hus vil være tovholder på den efterfølgende debat. 
Vi slutter med en rundvisning i Bæredygtighedens Hus. 

Se video. hvor Johanne kort fortæller om arrangementet her: Video Johanne Stenstrup

Program:

Kl. 17.30 – 18.00 Dørene åbner m. kaffe og snacks.
Kl. 18.00 – 19.00 Rundvisning i Bæredygtighedens Hus v. Projektleder Jacob Lænsø.
Kl. 19:00 – 20:00 ’Din vej til en bæredygtig hverdag og livsstil’ foredrag v. Johanne Stenstrup.
Kl. 20.00 – 21.00 Afrundes med debat og mulighed for at stille spørgsmål.

Vi glæder os til at se dig. Følg FOF Djurslands facebook-side og læs mere om arrangementet og mange andre spændende tilbud.