Foredrag og Debatarrangementer

Lindy Aldahl

Husk lige hyggen

Det skræmmende ved diverse kure kan for mange være, at de får det indtryk, at de skal give slip på alle de ting, som de aller bedst kan lide: søde kager, en slapper på sofaen, fed mad og en iskold øl. I foredraget vil Lindy gøre op med den tankegang, men han leverer det med en masse humor og sjov, så tilhørerne først og fremmest er garanteret en stor portion af gode grin undervejs.

Lindy ved fra egen person, hvor tiltrækkende en usund livstil med smøger og lidt for god mad kan være. Derfor skal du ikke forvente, at han giver råd med en løftet pegefinger, men han fortæller derimod, hvordan du kan kombinere det bedste fra begge verdener i din livstil.

Foredraget vil tage udgangspunkt i Lindys egen bog ” Husk lige hyggen” hvor han fortæller om sin livstilsændring. Forandringen har betydet, at han har fået det bedre i sin krop, hans humør er blevet markant bedre, og han er blevet den far for sine børn, som han nu er stolt af.

Her bliver du ikke skræmt væk for en sundere livstil. Bliv derimod inspireret til at få lidt flere grøntsager på tallerkenen og få brugt løbeskoene lige det ekstra. Det kan alt sammen gøres, uden at du absolut skal sige farvel til de ting, som du normalt vil kalde ”forbudt”

Lindy sælger og signere hans nye bog i pausen. 

Arrangementet tilbydes i samarbejde med AC Norddjurs - fodbold, som også sælger billetter. Dørene åbnes kl.18.30.