Foredrag og Debatarrangementer

Mette Blomsterberg - Viljen og vejen

”Intet er umuligt for den, der bærer viljen i hjertet” 

Med det mantra har Mette Blomsterberg skabt en stærk personlighed og synligt brand. Ingredienserne er både mange, farverige, til tider tunge og nødvendige… buler på vejen, hårdt slid, masser af vilje, ekstrem arbejdsiver, udtalt glæde, god energi og alt sammen toppet med en udpræget kærlighed til konditorfaget.  

Vejen dertil startede i 8. klasse da Mette Blomsterberg, i en obligatoriske praktikuge,  for første gang stiftede bekendtskab med konditorfaget. Kærligheden var umiddelbar og efterlod ingen tvivl - det var hendes hylde! Siden er det blevet til en del bøger, meget TV og eget konditori… en rejse med mange bump på vejen. 

Mette har et væld af holdninger til livet og en jordbunden, gribende og inspirerende indstilling. Få Mettes helt egen historie om sine erhvervsmæssige valg og sin personlige baggrund.

VILJEN & VEJEN - En sej pige… og nysgerrig kvindes iværksætteri er en fortælling direkte fra hjertet, med masser af humor, engagement og ærlighed, hvor tonen er informativ, underholdende og uformel. 

Arrangementet tilbydes i samarbejde med Syddjurs Biblioteker, som også sælger billetter.

Inden selve foredraget inviteres der til fællesspisning i Midtdjurs Hallen i Ryomgård. Hele familien er velkommen og der vil være noget for både store og små.