Foredrag og Debatarrangementer

Besøg Ebeltoft Bryghus

DJURSLAND har brug for at vi alle er AMBASSADØRER for vores dejlige område. For at være en GOD AMBASSADØR 

skal du også være viden om nogle af de mange aktiviteter der er i dit område. FOF inviterer på besøg, så du kommer ind bag "facaden" og kommer til at kende disse for Djursland vigtige arbejdspladser. 

Tag med når bryggeriejer Peder Zacho Hansen fortæller om, hvordan Ebeltoft Gårdbryggeri startede og hvorledes det siden har udviklet sig til et fremragende, lille bryggeri.

Smukt placeret på det idylliske Djursland mellem skov og udsigten til haven produceres håndlavet øl, frugtig brus og saftig limonade på blandt andet lokale råvarer. På bryggeriet er der i et bredt udvalg af øl i tankene og netop i denne tid er den populære påskebryg ved at være klar. 

Denne aften ser du produktionsfaciliteterne, hører om brygningen og om hvordan Ebeltoft Gårdbryggeri konstante udvikling med den ene mere fremragende nye øl efter den anden således placerer sig i toppen blandt de bedste bryggerier i Danmark.

Der bliver naturligvis mulighed for at smage nogle af de gyldne dråber, ligesom der på aftenen vil være mulighed for at købe mindre partier til fordelagtig pris. 

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
193045
ons 03-04-19 19:00
Ebeltoft Gårdbryggeri
Peder Zacho Hansen
1 lekt.
Kr. 95