Foredrag og Debatarrangementer

Bliv KLOGERE på Kattegatcentret

DJURSLAND har brug for at vi alle er AMBASSADØRER for vores dejlige område.

For at være en GOD AMBASSADØR skal du også være viden om nogle af de mange aktiviteter der er i din kommune. FOF inviterer på besøg, så du kommer ind bag "fascaden" og kommer til at kende disse for Djursland vigtige arbejdspladser/seværdigheder. 

Kattegatcentret er en arbejdsplads, hvor der er aktiviteter og arrangementer bogstavelig talt døgnet rundt. F.eks. overnatter næsten 7.000 skolebørn hvert år i Kattegatcentret med udsigt til hajer, rokker og andre spændende havdyr. Kattegatcentret er ikke bare et akvarium med mere end 250 forskellige dyrearter. Vi stiller også vores viden og faciliteter til rådighed for erhvervsliv, uddannelses- og forskningsinstitutioner, så vi sammen kan sikre havets fremtid og udvikle dets mange muligheder. 
Kattegatcentrets vision er, at langt flere bliver bidt af havet. Vi vil bevæge og inspirere mennesker til at nyde, forstå og passe på havet. Med støtte fra store danske fonde og Norddjurs kommune er Kattegatcentret meget tæt på at kunne igangsætte en udbygning af centret. Udbygningen kommer bl.a. til at indeholde et spændende pingvinanlæg, et nyt udstillingsområde, nye undervisningsfaciliteter og en opdatering af eksisterende karantæneområde til Kattegatcentrets mange dyr. 

Kattegatcentrets nye direktør, Helle Hegelund Knudsen, fortæller om spændende udbygningsplaner og tværfaglige samarbejder på tværs af brancher, bl.a. formidling, forskning, erhverv og kultur. Helle er cand. scient. i biologi fra Aarhus Universitet, har en master i virksomhedsledelse (MBA), og så har hun mangeårig erfaring med ledelse og forretningsudvikling.

Tilmeld dig og bliv KLOGERE på Kattegatcentret. 

Holdnummer: 181041
Periode: 17-04-18 til 17-04-18
Tirsdag 19:00 - 21:00
1 gange
Underviser:
Sted: Grenaa, Kattegatcentret
Pris: kr. 95