Krop og Bevægelse

Pilates

Pilates er en særdeles effektiv styrke og smidighedstræning der opbygges ved hjælp af egen krop. 

Det er en særdeles behagelig træningsform hvor der bliver arbejdet på at justere balancen mellem de forskellige muskelgrupper. Dette giver en flot holdning , øget smidighed og i bonus en flad mave. Der arbejdes på måtte på gulv. Du skal kunne ligge på mave ryg og side og der arbejdes i et roligt tempo med musik . Der afsluttes hver gang med afspænding.

En smuk holdning, flad mave, øget smidighed, bedre balance og færre spændinger er nogle af de positive effekter ved pilates træning. Pilates er skånsom og effektiv styrketræning af kroppens kernemuskulatur. Dit vigtigste redskab er din egen krop, hvorfor pilates træning er enkel at tage med hjem og bruge i din hverdag . Der afsluttes hver gang med udstrækning og en dejlig afspænding . Alt foregår i roligt tempo med dejligt musik .

Der vises naturligvis overordnet hensyn og omsorg for den enkelte - men som udgangspunlt er træningen muskelstyrkende - og således ikke specielt hensyntagende. Øvelserne foregår på måtter på gulv og du skal kunne ligge på ryg, siden og maven.

Medbring: Tæppe og liggeunderlag.