Krop og Bevægelse

Zoneterapi - let øvede

Var du med på sidste kursus eller har anden let erfaring med zoneterapi, har du her muligheden for at få mere viden og kunnen, samt at få opfølgning og evt. Korrigering af det du allerede kan. 

Med udgangspunkt i den kinesiske tænkning om de fem elementer og den vestlige verdens viden om kroppen, vil du lære punkter og metoder fra zoneterapien. 

Udgangspunktet er det forrige kursus i Zoneterapi til husbehov. Men da vi både repeterer og lærer nyt, kan andre også deltage og er meget velkomne. Vi arbejder sammen 2 og 2, hvor vi vil arbejde med de mest almindelige problemstillinger og naturligvis også ud fra jeres specielle ønsker.  På denne aften vil du få øvelser med hjem, sådan du selv kan gå ind og styrke og lindre kroppen i forskellige situationer. Zoneterapi er bl.a. godt for fordøjelsesproblemer såsom kolik og forstoppelse, ved hormonelle lidelser og ved hovedpiner, allergier, vokseværk, stress, fysisk og psykisk uro, for højt eller for lavt blodtryk, smerter og for styrkelse af immunforsvaret.