Mad og drikke

Gastronomiske oplevelser

Er du et firma – en forening, der vil give medarbejdere og medlemmer en oplevelse og en mulighed for at arbejde sammen på en ny måde?

Er du et firma – en forening, der vil give medarbejdere og medlemmer en oplevelse og en mulighed for at arbejde sammen på en ny måde. Hvide Kok tilbyder forskellige gastronomiske kurser, arrangeret og tilpasset, som du måtte ønske det. Kontakt FOF som formidler kontakt med Lars Bjorholm, med hvem der aftales emne og dato. Udover kurserne på modsatte side kan også tilbydes kurser med: Få glæde af dit vildt. Røg i køkkenet. Chokoladekursus og Festkagekursus. Kurserne bygges op i moduler af 3 timer (Lars = 4 lektioner), hvorefter der afregnes for undervisningen. Der afregnes direkte for mad & drikke pr. person til Lars Bjorholm. 


  • Få glæde af dit vildt. 
    Meget af det vildt der bliver nedlagt ender med en sørgelig skæbne. Enten bliver det kasseret eller bliver tilberedt forkert. Mange vil sige – en fasan er tør og kedelig, men anvendt rigtigt bliver det tilberedt rigtigt bliver det til en delikatesse. Vi arbejder med alle typer af vildt. Både hårvildt og fjervildt. Vi skæres dyrene ud, så de udnyttes bedst muligt. Vi tilbereder hele stege, salter, røger og lader simre. 
  • Røg i køkkenet. 
    Røg tilfører råvaren smag, duft og holdbarhed. Dette kursus koncenterer sig mest om gourmetsaltning og røgning. Vi overvejende varmrøger vores råvarer. Vi prøver forskellige typer røgeovne, fra den mest primitive til den fuldautomatisk styrede. 
  • Påskechokolader.
    Chokoladefremstilling er lidt af en videnskab, men kender man den rette behandling og temperering af chokoladen, går det som en leg. Vi laver støbte som overtrukne chokolader med fyld, som vi selv fremstiller fra bunden. 
  • Festkager.
    Kagen til den store dag. Bryllup, konfirmation, fødselsdag osv.Kagen med det individuelle præg. Lavet så den passer specielt til lejligheden. Hvide Koks filosofi er, at kagen skal afspejle den specielle lejlighed, lavet af de bedste råvarer, så alle sanser bliver stimuleret. På vores kager er alt spiseligt og lavet af naturlige råvarer. Kurset løber over flere kursusdage, så vi planlægger, forbereder og udfører kagen. )