Kulturrejser & Udflugter

FOF OPLEVELSER – MED MENING OG FÆLLESSKAB

Siden 2004 har FOF tilbudt rejser og udflugter i ind- og udland. Godt 2800 glade gæster har været med på 79 spændende og meget forskellige rejseoplevelser.

I 2018 gjaldt det en Grønlandsk oplevelsesrejse, pilgrimsvandring ved Sostrup Slot, besøg på Sprogø, Højskole på Anholt, Yoga på Samsø, besøg i kulturbyen Prag samt en festlig Københavnertur.

Vi er utrolig glade for at så mange vælger at rejse med FOF og vi er især stolte over, at det hver gang viser sig, at mere end halvdelen, er glade og tilfredse gengangere på vores rejser og udflugter. Det er med til at skabe tryghed på rejsen og netværk når man kommer hjem til hverdagen igen.

Har du lyst til at være en del af FOFs rejsefællesskab, så tjek de mange spændende rejser og udflugter på disse sider. Her finder ud også et lille interview med en meget flittig rejsegæst, nemlig Bjarne Due Jensen, som hele 25 gange har rejst med FOF Djursland.

Finder du ikke hvad du søgte ved FOF Djursland, så anbefaler vi dig at besøge FOFs fællesportal, hvor du kan finde andre gode rejsetilbud fra alle landets FOF-afdelinger. Se mere på www.fof.dk/oplevelser.

FOF byder dig velkommen i vores rejsefællesskab.

Lene Fribo

Læs interview med rejsedeltager: Bjarne Due Jensen 

Læs interview med en tidligere rejsedeltager: Annelise W. Jensen

Rejser & Udflugter

Safarirejse til Karen Blixens Kenya

Februar 2020
Rejser & Udflugter

Peter Brandes - SKABERKRAFT

20. juni 2019
Rejser & Udflugter

Det ukendte Italien

8.-15. juni 2019
Kulturrejser & udflugter

Camino vandring

6. - 14. oktober 2019
Kulturrejser & udflugter

Tur til Sprogø

Kom med på en bustur til den normalt lukkede ø Sprogø i Storebælt.
Kulturrejser & udflugter

Højskole Anholt

3.-5. juni 2019