Kulturrejser & Udflugter

Vandreferie Camino Portugues

Ca. 90 km vandring på den spændende Portugisiske pilgrimsrute, der går igennem forskellige områder af Portugal: Hyggelige landsbyer, skov- og vinområder samt bjerge. Du oplever byerne: Lissabon, Sintra, Fatima og Porto. I Douro-dalen besøger vi en gammel vingård, hvor vi smager på portvinen, og om aftenen oplever vi stemningen langs kajerne i byen Porto. Vi overnatter i Fatima, er med til aften-lysmessen på den store kirkeplads, hvortil pilgrimme kommer kravlende på knæ (!) for at tilbede Jomfru Maria.

Vi forlader Portugal og kører ind i Spanien til det andet store pilgrimsmål, byen Santiago de Compostela. Endelig besøges Finisterre, der af mange pilgrimme igennem tiderne, er blevet betragtet som "Verdens ende". Vi vandrer ca. 16 km om dagen, har egen service-bus (- din sikkerhed) med hele vejen som bl.a. transporterer vores bagage. Vi bor på hoteller/hostels, alle deltagere får eget værelse med bad.

9 dage, ca. 90 km

  • Du oplever de flotteste strækninger på den lange pilgrimsrute i Portugal.
  • Egen service-bus er med hele vejen - din sikkerhed.
  • Vi går i mindre grupper, som selv afpasser vandretempoet.
  • Mulighed for at vandre del-strækninger på dagsturene og ellers tage med bussen. Der udleveres kortskitser over de daglige vandringer.
  • Vi passerer de kendte byer på Camino Portugues: Lissabon, Fatima, Porto samt Santiago de Compostela og Finisterre.
  • Overnatning i værelser på mindre hoteller og hostels med eget dusch/toilet.

Vandreferien er under planlægning - program og pris forventes klar ultimo november. 

Datoerne er fastlagte fra 6. oktober - 14. oktober 2019.

Tilmeld dig interesselisten. Foreløbigt program kan læse HER