Kulturrejser & Udflugter

Det ukendte Italien

Det ukendte Italien 

Solen er varmere. Lyset mere intenst. Farverne mere strålende. Med andre ord - Syditalien er fuld af skønne overraskelser, og hvorfor ikke opleve det på vores indholdsrige Syditalien rundrejse, som Torben Folkmann og Risskov Rejser har skræddersyet til FOF Djursland?

Specielt Apulien gør sig bemærket, og det skyldes ikke kun, at regionen udgør hælen på den ”italienske støvle”, men området har i årtusinder været ”broen” til Grækenland og Orienten.

Her findes et utal af charmerende hvide byer, imponerende kirker og ikke mindst de unikke ”trullihuse” med de kegleformede tage, som kun findes i denne del af Italien. Vi skal også smage på skønne vine, smagfulde delikatesser, fristende ”gelato” og forførende oste - og du får oven i købet indblik i, hvordan der med stor passion produceres vin, olivenolie og mozarellaost i Italiens oversete hjørne.

Det hele kædes sammen af vores dygtige rejseleder Torben Folkmann, der er passioneret Italiensekspert. Han har en bred viden om kulturliv, folkesjæl og identitet, historisk baggrund og ikke mindst mad- og vinkultur - og det fornægter sig ikke, at Torben oprindelig er uddannet kok.

Se hele programmet HER

Ved tilmelding kontakt kontoret pga. depositum betaling på 2.500 kr. 

Bemærk.  Lufthansa har ændret deres flyafgange, så afgang fra Billund ændres til København.  

Derfor har FOF sammen med Risskov Rejser fundet en alternativ løsning:

I prisen sættes en bus ind med afgang fra Grenaa kl. 22.00 den 7. juni – ankomst til København Lufthavn kl. 04.00. 8. juni flyver vi med Swissair fra København kl. 06.00 – via Zürich – ankomst til Bari kl. 10.50. Vi ankommer således at vores udmeldte program kan gennemføres, som det er præsenteret. Hjemrejsen på samme måde med bus indsat, således at vi ankommer til København 15. juni kl. 19.10 og vi er retur i Grenaa kl. 01.10.

Ændringen er ikke så stor, da det jo næsten var samme tid (6.15) vi skulle flyve fra Billund. Og vigtigst af alt ændre det ikke vores fantastisk program som Torben Folkmann har til os. Prisen er uændret.