Kulturrejser & Udflugter

Yoga og fordybelse for dig

Kom med til en weekend fyldt med yoga og fordybelse - for dig. 

På Strandgården ved Helgenæs er du omgivet af skøn natur, dyreliv og det friske hav, der sammen med det spirende forår giver ekstra mulighed for at finde dybde, nærvær og inspiration. Undervisningen lægger vægt på at du kommer i dybden med yogaen og stifter bekendtskab med nye yogastilarter. Der er fokus på dig, din yoga og din personlige rejse. Målet er at inspirere dig - dels til den egen praksis og dels til at leve et liv i frihed uden begrænsninger. 

April måned, forårets spiren samt overgang fra den mærke til den lyse tid er et oplagt tidspunkt for at skærpe bevidstheden og sansningen af det indre. Denne proces vil blive understøttet af undervisningen på denne retræte. 
Undervisere på kurset er ægteparret Irrene og Hening Wilsten, der normalt bor i Thailand, men er hjemme i Danmark i sommermånederne. Parret har taget intensive yogauddannelser i Sverige, Indien, Thailand, Mexico og Bali. De er begge certificerede yogalærer i Traditionel Tantra Yoga (RYS 200) fra Shri Kali Ashram, Indien, i Hatha Yoga (RYS 250) fra Agama, Thailand og herudover Irrene i Asthanga Yoga (RYS 200) fra Centered Yoga, Thailand. 

Prisen er inkl. ophold i delt værelse samt en lækker økologisk forplejning. Eneværelsestillæg kr. 500. Det detaljerede program følgere senere. 

Program Yogafordybelse Strandgaarden